Összefoglaló az Adventi ételosztásokról

Advent 3. és 4. vasárnapján, immár hagyományosnak mondhatóan zenés étel, ruha és fenyőfaosztást szerveztünk a Vitézi Renddel közösen a nagycsaládosoknak és a rászorulóknak!

Nagyon jól működik a szlogenünk: akinek van hozzon, akinek nincs jöjjön! Sokan felpakolva ruhával, vagy süteménnyel jöttek és adták azoknak, akiknek nem volt.

Fontosnak tartjuk, hogy ezt a segítési formát, nem csak adventkor, hanem az év folyamán folyamatosan gyakoroljuk, jelen legyünk ezeknek az embereknek a mindennapjaiban, és igyekezzünk segíteni, hogy életük könnyebb és boldogabb legyen.

Köszönjük a Vitézi Rendnek, a Kossuth Nemzetőrségnek az együttműködést, Árpy és Netty fergeteges hangulatot teremtő közreműködését és a Váradi Mentőszolgálatnak az önzetlen egészségügyi tanácsadást és mérővizsgálatokat!

Az adományozók köréből a teljesség igénye nélkül néhány keresztnevet említenék, akik szintén segítettek, hogy ennyi mindent tudjunk nyújtani ezeknek az embereknek: Balázs, Tamás, Krisztina, Judit, Kristóf, János, Béla és György