Húsvéti adomány Kárpátaljára

A Vitézi Renddel közösen szervezett Húsvéti csokitojás, és nyuszi adomány gyűjtés jól sikerült. Alább olvasható a kárpátaljaiak köszönő levele.

Ezúton szeretném köszönetemet kifejezni adományozóinknak a Széchenyi István Általános Iskola igazgatójának Sándor Zoltánnak és diákjainak, valamint Lenhardt Balázsnak a csokitojásokért és nyuszikért.

"Tisztelt Kárpátok Egyesület!

Szeretném megköszönni azt az önzetlen segitséget, melyet a Vitézi Renddel karöltve nyújtottak gyermekeink Húsvéti megajándékozásában. Nagy örömet szereztek ezekkel a csoki nyuszikkal sok Kárpátalján élő magyar gyereknek. jó volt látni a mosolygós arcokat, az örömtől csillogó szemeket. Jó tudni, hogy az Anyaországban élnek még olyan barátaink és testvéreink, akik nemcsak szavakkal jelzik, hogy figyelemmel kisérik a külhoni magyarok sorsát-, életét hanem tettekkel is bizonyitják. Ezekből az ajándékokból jutott a Bakosi Református és Római Katólikus hittanosoknak, az Újbátyúi Református hittanosoknak, a Zápszonyi Iskola kis tanulóinak sőt még a Munkácsi Tanitóképző Magyar szakos 1. évfolyamos hallgatóinak is.

Mindenütt szeretettel fogadták az ajándékokat és jó kivánságukat fejezik ki minden adományozó felé!

Isten áldását kivánom életükre, munkájukra! Őszinte tisztelettel: Mező Miklós református lelkipásztor. Bakos és Újbátyú lelkipásztora."